Využite 10% zľavu na všetok tovarZískať zľavu 10%

Kapsičky pre psov sú vhodné ako osvieženie kŕmnej rutiny

Kapsičky pre psov sú vhodné ako osvieženie kŕmnej rutiny

Ide o pochúťku, ktorá je však aj zdravou a plnohodnotnou desiatou či vhodnejšou náhradou za maškrty, ktorú dávate ako odmenu pre vašich domácich miláčikov. Prečo je dobré kombinovať granule aj s kapsičkami?

Chcete dopriať vášmu psíkovi niečo výnimočné? Kapsička môže byť ideálnou odmenou, ale aj plnohodnotným doplnkom ku strave. Dôležité je, že z dôvodu viacerých príchutí sa im nikdy nezunujú.

Kapsičky pre psov s množstvom vhodných látok ako odmena aj plnohodnotná strava

Aj keď k najčastejšie využívanej strave psov na Slovensku určite patria známe granule, to neznamená, že do nej nemôžete zahrnúť aj niečo originálne. Chutné kapsičky pre psov sú na to ako stvorené. E-shop Panakei vám ich ponúka dokonca vo viacerých prevedeniach, spomeňme napríklad lososa, pstruha, morku či kombináciu tuniak a ančovička. Táto delikátna monoproteínová kapsička sa okamžite stane lahodným doplnkom ku klasickej strave a spestrením každodennej kŕmnej rutine. Odporúčame vám ju zamiešať do suchého krmiva. Zabudnite na nie vždy vhodné obilniny či pridanie farbív a konzervačných látok. Výhodou je obsiahnutie Omega-3 napríklad v lososovom oleji, ktorým dosiahnete zlepšenie stavu kože a kvalitu srsti psa. V prípade morčacieho prevedenia pôjde o hypoalergénnu kapsu a zdroj proteínu či dôležitých esenciálnych aminokyselín.

Slovenské granule Panakei sú vhodné aj pre psov s alergiou

Ako sme už spomenuli, za stálicu medzi krmivami stále v našich končinách považujeme granule. Pri ich výbere je však dôležité dbať aj na kvalitu výrobcu. Slovenské granule Panakei spĺňajú požiadavky aj tých najnáročnejších psíčkarov. Zabudnúť nemôžeme ani na vhodné zloženie. Tieto konkrétne sú oproti konkurencii pre vášho psa výhodné aj z hľadiska toho, že sú bez umelých farbív, dochucovadiel, lepku či konzervantov. Samozrejmosťou je rôznorodá veľkosť balenia, medze sa nekladú ani v zložení a príchutiach. Potrebujete nakŕmiť šteniatka vo vývine či dospelé psy, alebo dokonca hľadáte hypoalergénnu stravu? Ste na správnom mieste.

Zdroj obrázku: MR.WICHAI THONGTAPE / Shutterstock.com


Peter Nižnanský

Peter Nižnanský

Milovník psov a vášnivý chovateľ exotických pavúkov